Firma Dezinsectie Bucuresti

Nu este foarte ușor să scapi de gândaci.

Gândacii de bucătărie sunt o problemă importantă. Nu este foarte ușor să scapi de gândaci de aceea este foarte important momentul și modul în care se face dezinsecția. Pentru a scăpa complet de aceștia trebuie mai întâi să cunoaștem modul lor de funcționare pentru ca dezinsecția să aibe rezultatele dorite.

Dezinsecția trebuie făcută de la apariția primului gândac.

Multe persoane neglijează întâlnirea cu primul gândac în casă. Speră să fie un gândac rătăcit care poate fi rezolvat ușor cu un spray sau un papuc. În realitate, gândacii nu se expun în spații deschise decât dacă nu mai au mâncare în proximitatea cuibului sau cuibul este suprapopulat și sunt nevoiți să se relocheze. Deci prezența unui singur gândac poate însemna posibilitatea prezenței a cel puțin un cuib sau unor ouă depuse. Dacă la primul gândac poți avea semne de întrebare, la al doilea poți fi sigur că e timpul să faci o dezinsecție. Cu cât se acționează mai rapid, cu atât eliminăm riscul unei probleme majore și persistente.

De ce nu pot scăpa de gândaci cu un spray?

Spray-ul de gândaci are rolul de a omorî gândacii pe loc. Practic te scutește de neplăcerea de a-l storci cu un papuc sau a-l pierde sub mobilă. Spray-ul NU poate acționa asupra cuibului sau al ciclului de reproducere al gândacilor. În final costul spray-urilor și al fiolelor și al tuturor metodelor eșuate de a scăpa de gândaci, va fi mai mare decât al unei dezinsecții făcute la timp.

Cum Opresc gândacii care vin vecini?

De foarte multe ori gândacii vin pe coloana de țevi sau prin gurile de aerisire ale blocurilor. Vă recomandăm etanșarea acestora cu silicon, chit sau chiar un simplu scoci, pentru a opri sursa. Pentru un mic cost suplimentar ce acoperă prețul materialelor și al manoperei, echipa 3deratizare vă poate ajuta și cu acest aspect. De asemena, dacă îl convingeți și pe vecinul să-și rezolve problema gândacilor, beneficiați împreună de o reducere de 20% de la prețul serviciilor dacă echipa noastră se deplasează pentru ambele apartamente.

Gândacii pot transmite boli

Un alt motiv pentru care nu trebuie să stai pe gânduri când vrei să faci o dezinsecție este acela că insectele și implicit gândacii sunt purtători de boli. Cu cât acționezi mai rapid, cu atât expunerea la risc este mai mică.

2 Etape pentru a întrerupe ciclul de reproducere

Ciclul de reproducere al gândacilor este între 14 și 21 de zile de aceea dezinsecția trebuie efectuată fix în acest interval. Etapa a doua de dezinsecție are rolul de a nu permite puilor să ajungă la maturitate și să depună ouă din nou. Altfel, o luăm de la capăt.

Curățenia ține gândacii departe dar uneori nu e de ajuns

Randamentul unei dezinsecții poate fi crescut prin curățarea și degresarea suprafețelor. Astfel gândacii se vor hrăni doar cu substanța utilizată pentru dezinsecție iar eliminarea lor va fi mai rapidă. De asemenea, este important să fie izolate și sigilate toate căile de acces ale gândacilor. Acestea pot fi găurile din jurul țevilor, gurile de vizitare la coloana de țevi, crăpături în perete, etc. Acestea pot fi acoperite foarte ușor cu silicon, chit sau chiar o rolă de scoci. Acest lucru trebuie făcut înainte sau între cele două intervenții de dezinsecție.

Cu cât mai repede cu atât mai bine

Dacă ai văzut un gândac și ești nesigur, la al doilea gândac poți fi sigur că e timpul să soliciți o dezinsecție. Durează 15- 20 de minute, nu trebuie să părăsești locuința decât cel mult 30 de minute până la uscarea soluției. Este un proces rapid și ușor care te scapă de o problemă sâcâitoare și periculoasă.

Ajută-ți vecinii să scape de gândaci. Astel vei fi mai puțin expus

Cel mai frecvent gândacii afectează apartamentele învecinate. Pentru a scădea considerabil riscul de reinfestare, oferim o reducere de 20% pentru cel puțin 2 vecini care fac dezinsecție în același timp.

Sună acum la 0731.111.102 intră pe ddd93.ro/contact și solicită o programare.

Nu știi dacă ai nevoie de Dezinsecție Dezinfecție sau Deratizare? Află diferența

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.