Servicii Dezinsectie Gandaci De Bucatarie Bucuresti

Exasperat de gândacii care vin de la vecini?

Afla cum poți scăpa complet de gândaci

Gândacii: nu au ce căuta în casă

Cu toții avem o aversiune mai mare sau mai mică față de gândaci, fie că sunt gândaci de bucătărie sau mai rău, acei gândaci mari de canal. Gândacii au rolul lor în natură dar sub nicio formă nu-și au locul în locuințele oamenilor, în subsolul blocului, pe scară, la ghenă sau chiar în apartament.

Gândacii: Frecvent purtători de boli

Pe lângă aspectul neplăcut, spaima pe care o simțim de fiecare dată când vedem un gândac cum merge nestingherit pe jos, pe bufetul de la bucătărie, simțim frica constantă ca nu cumva să ajungă în mâncare sau chiar la noi în pat noaptea când dormim. Gândacii trebuie eliminați pentru că sunt un mijloc facil de transmisie al bolilor.

Știați că modul de transmitere a ciumei care a uncis 60% din toată populația europei în jurul anului 1350 a fost răspândită din cauza șobolanilor și apoi transmisă la om prin intermediul puricilor, adică niște insecte? 60% din populația Europei.

De ce nu scap cu ajutorul spray-urilor de gândaci?

Spray-ul este eficient doar împotriva gândacilor pe care îi poți vedea. În loc să folosești un papuc sau o paletă ca să-l alergi prin casă și să-l storcești sau nici măcar să apuci pentru că intră repede sub aragaz și nu-l mai poțu, poți folosi în mod elegant un spray ca să omori gândacul iar apoi să-l mături sau să-l tragi în aspirator. Dar un spray nu va ține niciodată gândacii la distanță, nu a fost conceput pentru asta. Poți da cu spray în toată casa și să simți mirosul neplăcut al acestuia dar gândacii nu vor fi afectați decât atunci când dai direc pe ei. Spray-ul o bună metodă de a omorî câțiva gândaci dar nu de a scăpa în totalitate de ei.

Un gândac la vedere poate însemna un cuib sau o colonie ascunsă

Dacă vezi un gândac pentru prima dată, acesta poate fi într-adevăr pasager. Dacă experiența se repetă și în alte zile este foarte probabil să existe deja un cuib ascuns. Gândacii nu se expun decât dacă nu mai au ce mânca sau dacă cuibul este deja suprapopulat. Cu cât se acționează mai repede cu atât se poate scăpa mai ușor de problemă. Cu cât se amână mai mult, cu atât problema se agravează și devine greu de gestionat.

Degeaba omori un gândac azi dacă peste 2 săptămâni ies 30 de pui din ouă.

Perioada de reproducere a gândacilor este între 14 și 21 de zile. Ipotetic, dacă reușești să omori toți gândacii din casă, aceștia vor reapărea între 14 și 21 de zile din cauza ouălelor depuse. Asta dacă nu vin în continuare de la vecini. Tratamentele oferite de firma noastră opresc ciclul de reproducere al gândacilor și elimină posibilitatea reinfestării.

Elimină disconfortul. Te putem ajuta să scapi complet de gândaci

Firma noastră are o experiență de peste 25 de ani și mii de clienți mulțumiți. Ne-am perfecționat metoda pas cu pas iar acum suntem una din cele mai performante firme de dezinsecție din România.

Cel mai ieftin mod de a scăpa de gândaci.

La prima vedere, costul unei dezinsecții poate părea mare în comparație cu prețul unui spray de gândaci. Nimic nu poate fi mai fals. Dacă aduni prețul tuturor spray-urilor, fiolelor, capcanelor care nu au dat niciun rezultat, vecinii care s-au infestat și ei pentru că nu s-a acționat la timp și care și ei la rândul lor cheltuie ca să scape de gândaci, câte urme au rămas pe pereți în urma confruntărilor iar apoi trebuie zugrăvit plus neplăcerea și stresul zilnic cauzat de gândacii care se plimbă nestingheriți fără să mai menționăm posibilele boli care ar aduce pagube financiare importante.  În final este mult mai ieftin să chemi o firmă de dezinsecție specializată și să scapi repede și sigur de problemă, evitând toată bătaia de cap.

Pași de urmat

Pasul1: Programează prima etapă de dezinsecție (telefon programări: 0799.931.111)

Pasul 2: Curățenie în casă

Pasul 3: Dezinsecție pentru generația adultă de gândaci

Pasul 4: Astupare și etanșare găuri către coloana de țevi și gurile de aerisire.

Pasul 5: (după 14 zile) Dezinsecție pentru gândacii pui care tocmai au ieșit din ouă

Pasul 6: Vă bucurați că ați scăpat în sfârșit de gândaci

Solicită o dezinsecție pentru a scăpa definitiv de disconfort.

Telefon Programări: 0799.931.111

Prea multe plângeri de la locatari din cauza gândacilor? Află o soluție permanentă!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.