Acasa » Despre Noi

Avantajele DDD93

De ce sa lucrezi cu noi?

În primul rând avem experiență de peste 20 de ani în domeniul DDD, ceea ce înseamnă că deja cunoaștem foarte bine cum să îți oferim rezultatele așteptate. Testul timpului și al experienței ne-a ridicat pe primele locuri în ierarhia celor mai apreciate firme de dezinsecție și ignifugare. Numeroasele feedback pozitive a clienților vorbesc direct despre calitatea serviciilor noastre. Concentrarea pe nevoile clientului, o abordare individuală față de absolut fiecare client, furnizarea tuturor documentelor necesare pentru organizațiile guvernamentale ne face lideri pe piața serviciilor sanitare.

Viziune

Viziunea firmei noastre este să oferim servicii care să fie apreciate de clienți. Calitatea acestor servicii va proveni din modul de comunicare deschis, transparent și prietenos față de clienții noștri. Echipa noastră este formată din acei oameni care își iubesc la maxim munca.

Valori

Pe primul loc în valorile companiei noastre se situează satisfacția clientului, implicit prestarea de servicii de calitate, profesionale 100%. Ne plac zâmbetele de pe fețele clienților noștri atunci când sunt surprinși plăcut de munca noastră. Adevăratul nostru scop este să vă aducem bucurie și plăcere din rezultatele muncii noastre!

Certificate si Garantii

Printre garanțiile pe care le oferim se numără Garanția Calității ISO 9001 și certificatul care atestă conformitatea Managementului de Mediu ISO 14001.