Servicii Dezinsectie Gandaci De Bucatarie Bucuresti

Locatari iritați din cauza gândacilor?

Subsolul – Mediu prielnic pentru gândaci

Mediul preferat al gândacilor este întunecat, umed și cu mâncare accesibilă. Subsolul blocului îndeplinește doar primele două condiții, motiv pentru care gândacii migrează pe coloana de țevi, intrând în apartamente în căutarea mâncării, în special în bucătării unde au șanse mari de a găsi firimituri, resturi de mâncare sau chiar pete de grăsime cu care să se hrănească.

Dezinsecția la subsol eficientă împotriva gândacilor care circulă pe coloana de țevi sau aerisire.

Modurile principale prin care gândacii se răspândesc între apartamentele de bloc sunt prin coloana de țevi, căile de aerisire, tubulatura ghenei ori chiar casa scării. O dezinsecție efectuată la subsol oprește migrația gândacilor către această zonă de siguranță și îi omoară pe cei care vor să se adăpostească în acest loc, fiind eficient împotriva traficului insectelor pe coloana de țevi și aerisire. Consultă un specialist 3deratizare.ro pentru mai multe informații.

Elimină riscul de îmbolnăvire din cauza gândacilor de bucătărie.

Gândacii sunt organisme transmițătoare de viruși și bacterii. Locul preferat al acestora este în bucătărie unde au acces la mâncare de aici venind și riscul transmiterii bolilor la om prin hrana pe care o contaminează. Cu cât se amână mai mult o dezinsecție cu atât riscul infectării este mai mare.

Preț Redus pentru dezinsecția în apartamente

Dezinsecția de pe scară, subsol și ghenă elimină gândacii din spațiile comune și reduce în timp traficul acestora pe coloana de țevi dar nu-i poate elimina pe cei din interiorul apartamentelor. De aceea firma noastră de dezinsectie oferă reducere de până la 50% pentru locatarii care doresc să facă dezinsecție în interiorul apartamentelor odată cu dezinsecția spațiilor comune. Pentru mai multe informații, contactați un specialist 3deratizare.

Servicii Garantate

Firma noastră garantează calitatea lucrărilor de dezinsecție conform specificațiilor tehnice ale soluțiilor

Substanțe sigure pentru oameni, copii și animalele de companie

3deratizare folosește doar substanțe avizate de ministerul sănătății ce nu sunt dăunătoare omului sau animalelor de companie astfel puteți elimina insectele nedorite fără asumarea vreunui risc.

O echipă de profesioniști

Personalul firmei noastre este bine instruit și are o vastă experiență în acest domeniu apelând la toate secretele acumulate pentru depistarea și eliminarea completă a gândacilor.

Personal respectuos și amabil

Deși ar trebui să fie un lucru normal în toate companiile, cu toții ne-am confruntat cu oameni nerespectuoși, grăbiți sau superficiali. ddd93 pune accent pe nevoile clientului iar serviciile noastre sunt prestate doar de profesioniști care îmbrățișează filosofia firmei și cu care suntem convinși că veți avea o colaborare excelentă. Intrați chiar acum în legătură cu un specialist pentru mai multe detalii: 0731.111.102.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.