Acasa » Dezinfectie

Dezinfectia este procesul de eliminare si distrugere a microbilor si micro-organismelor din aer, de pe obiecte si din spatii in care traieste omul.

Dezinfectia reprezinta o masura de protectie a muncii pentru a preveni infestarea personalului cu diferiti microbi/virusi. Acest process este foarte important atat pentru unitatile publice, cat si pentru cele private, inclusive propria casa/apartament, deoarece germenii patogenici costituie un real pericol pentru corpul uman si animale. Acestia reprezinta un focar de boli infectioase .

Dezinfectia este de doua feluri :

  • Dezinfectia preventiv care are ca rol distrugerea germenilor patogeni, care afecteaza sanatatea corpului uman si a animalelor .
  • Dezinfectia terapeutica care are ca scop combaterea bolilor infectioase si eliminarea intregului focar de microbi .

 

Solutiile de dezinfectie folosite de catre firma noastra sunt de cea mai inalta calitate fiind special concepute pentru efect imediat dar si de durata.

Solutiile si utilaje folosite pentru dezinfectie :

Dezinfectantul  : este un spray lichid, cu actiune rapida (pe baza de alcool), care se utilizeaza nediluat, destinat dezinfectiei suprafetelor si obiectelor. Este recomandat pentru aplicarea pe suprafete greu accesibile si oriunde este necesara dezinfectarea. Este destinat uzului medical, laboratoarelor si in general pentru igiena, oriunde este necesara o dezinfectie rapida.

Rely+On Virkon :  este un dezinfectant eficient de grad inalt, cu spectru larg, pentru suprafete, care imbina eficacitatea si usurinta in utilizare cu un profil excelent de siguranta si protectia mediului.

Pompă cu rucsac : se utilizeaza cu solutii lichide sau cu solutii care se dizolva in apa  pentru tratamente de dezinfecţie şi deparazitare in sectoarele civil, industrial şi agricol.

Este adaptată pentru pulverizare, plivit, dezinfectări locale, tratamente in sere.

Pulverizator electric