Acasa » Substante Dezinsectie
Ai de-a face dăunători? Nu te speria, nu ești singurul!

Poți încerca câteva dintre sfaturile noastre (aici punem link catre paragraful Exterminare din pagina Dezinsectie) pentru a preveni și trata situațiile în care ești vizitat ocazional de unele insecte.

Dar atunci când te-ai hotărât să apelezi la ajutorul unui specialist, trebuie să te asiguri că soluțiile utilizate în casa ta sunt cele potrivite.

Pentru a atige rezultate la cele mai ridicate standarde, noi am ales să lucrăm cu:

–      Cymina Plus

Aceast insecticid are efect rapid, instant asupra mai multr tipuri de insecte: musca, țânțari, viespi, albine, gândaci, acarieni, purici, ploșnițe, căpușe, scorpioni, molii, etc.

–      Aquacyp

Insecticidul Aquacyp este inodor, deci poate fi folosit și în locurile mai sensibile. Este eficient împotriva unei game largi de insecte printre care se numără gândaci, purici, țânțari și muște

–      Max Force

Max Force este un insecticid sub formă de gel, o alternativă a insecticidelor clasice care poate fi utilizat în locurile în care nu se pot folosi substanțele lichide din motive de securitate.

Vrem să fii 100% sigur când lucrezi cu noi, de aceea vrem să te asigurăm că substanțele folosite își vor face treaba. Nu numai că vei avea casa lipsită de dăunători, dar și tu vei fi liniștit pentru că îți oferim garanția lucrărilor (link catre paragraf – garantie)!

Te asigurăm că toate substanțele folosite sunt special concepute să acționeze doar asupra insectelor, nefiind o amenințare pentru mediu, om sau animalele de casă.

Toate insecticidele folosite sunt conforme legislației Uniunii Europene și avizate de Ministerul Sănătății.

Vreau o ofertă de preț

Vreau să aflu mai multe despre

–      Dezinsecție

–      Deratizare

DDD93