Acasa » Dezinsectie

Ce este dezinsectia?

Dezinsecția este procesul de eliminare a insectelor dintr-un perimetru ales, utilizând diferite modalități: prin tratament chimic, capcane mecanice/electronice etc.

Tipuri de dezinsectie

Preventiva (profilactica)

Dezinsecția profilactică presupune aplicarea unor măsuri sanitare în gospodărie ce au ca scop minimizarea apariției insectelor. Trebuie îndeplinită o dată la 3 luni.

Curativa (de combatere)

Dezinsecția curativă se aplică în cazul în care deja există dăunători și se urmărește eradicarea acestora. Se realizează o dată la 2 săptămâni până la distrugerea focarelor, continuându-se apoi cu dezinsecția preventivă.

Modalitati de dezinsectie

Dezinsectie prin Pulverizare

Cel mai folosit mod de aplicare a soluțiilor, pulverizarea permite acoperirea unei suprafețe cât mai mari într-un timp scurt. Avantajul pulverizarii este acela ca se pot trata intensiv zonele afectate fiind recomandata pentru tratamentele curative. Este cea mai eficienta metoda din cele mentionate, avand efect atat instant, knock-down cat si remanent.

Dezinsectie cu Gel

Insecticidul sub formăd de gel este utilizat în spațiile de circulație a dăunătorilor și în locuri unde este imposibilă pulverizarea. Aceasta este o soluție modernă de protejare a locuinței de dăunători însa în cazul invaziilor și tratamentelor curative, se recomandă pulverizarea sau nebulizarea.

Nebulizare / Fogger / Atomizor

Operatiunea de dezinsectie prin nebulizare este destinata atat spatiilor interioare cat si exterioare. Aceasta consta in distribuirea de solutie sub forma de particule foarte mici, care patrund usor in crapaturile mobilei si se depun pe toate suprafetele zonei tratate. Se obtine un foarte bun efect instantaneu, knock-down, dar efectul remanent este diminuat din cauza particulelor foarte mici. Ceata rece sau termina cat si atomizarea sunt folosite pt exterior, in zone cu vegetatie.

Garantie

Avem grijă ca soluțiile pe care le folosim să respecte cele mai înalte standarde de eficiență. Suntem atât de siguri că vei avea rezultatele dorite încât îți oferim și garanție. Aceasta consta in faptul ca in cazul in care tratamentele nu au avut efectul dorit, vom efectua tratament suplimentar gratuit in perioada de 3 sau 6 luni a garantiei sau va returnam 100% valoarea interventiilor.

© Copyright 2020 - ddd93.ro - Firma Dezinsectie Dezinfectie Deratizare Bucuresti